Vuokraus

Tilojen vuokrauksesta vastaa puheenjohtaja Juhani Kemi, puh. 0400-588262 tai sähköposti juhani.kemi@dnainternet.net.

Vuokra on häätilaisuudesta 700 €, (vuokrausehdot ohessa). Muista vuokrista tiedot puheenjohtajalta. Nuorisoseura vuokraa myös astoita.

KELLON NUORISOSEURAN VUOKRAUSEHDOT VUODELLE 2019

Vuokra häätilaisuudesta on 700 euroa. Vuokraan sisältyvät nuorisoseuralla olevat astiat noin 180 hengelle. Nuorisoseuralla olevat (pöytien mittojen mukaan tehdyt) pöytäliinat ja pyyheliinat annetaan tarvittaessa korvauksetta käyttöön. Vuokraaja maksaa niistä vain pesulalaskun.

Vuokrasta maksetaan varausmaksuna varauksen jälkeen 200 euroa. Maksun maksamisen jälkeen varaus katsotaan varmistetuksi. Loppuosa vuokrasta voidaan maksaa myöhemmin, viimeistään häätilaisuuden jälkeen ensimmäisenä pankkipäivänä Kellon Nuorisoseuran tilille. Tilinumero ilmoitetaan varauksen yhteydessä .

Jos tilaisuus peruutetaan, palautetaan varausmaksua seuraavasti:

peruutus 6 kuukautta ennen tilaisuutta:

palautetaan koko summa 200 euroa

peruutus 6 kuukautta – 3 kuukautta ennen tilaisuutta:

palautetaan puolet, 100 euroa

peruutus alle 3 kuukautta ennen tilaisuutta:

varausmaksua ei palauteta.

Vuokra-aika alkaa lauantaina pidettäviä häitä varten perjantaina klo 18, jolloin häitä pääsee valmistelemaan. Loppusiivousta varten tulee siivota ”omat jälkensä” sunnuntaihin klo 12 mennessä. Ovien avaamisesta huolehtii talonmies Esa Hietala, joka asuu nuorisoseuran talolla, puh. 046-8469903 tai 5401 379.

Vuokraaja vastaa siitä, että talo jää vuokraajalta samaan kuntoon kuin se oli ennen tilaisuutta. Jos talo jää poikkeuksellisen likaiseksi tai esimerkiksi keittiössä on astioita tiskaamatta, nuorisoseuralla on oikeus laskuttaa ylimääräisestä siivouksesta. Tilaisuuden aikana mahdollisesti rikkoontuneet/kadonneet astiat tai muuten turmeltu irtain tai kiinteä omaisuus tulee vuokralaisen korvata todellisten kulujen mukaan. Esimerkiksi sisätiloihin EI SAA laittaa koristeita naulaamalla tai nitomalla. Jos vuokraaja haluaa jotain erityistä kiinnitystä koristeille, on siitä sovittava talonmiehen kanssa.

Maksaessaan varausmaksun vuokraaja hyväksyy nämä vuokrausehdot.

Tiloihin tutustumista tai muuta kysymistä varten voi ottaa yhteyttä myöskin nuorisoseuran puheenjohtaja Juhani Kemiin, puh. 0400-588 262.

Ps. Nämä kirjalliset ohjeet nuorisoseura on joutunut tekemään muutamien sattuneiden ikävien kokemusten takia. Tarkoituksemme on, että kaikki seuraavatkin vuokralaiset saisivat viettää tilaisuutensa yhtä viihtyisissä tiloissa kuin ne nyt ovat.